Meidän tiimi

Puhtaus, terveys ja hyvinvointi

Nuawa Oy

Nuawan tarina on kytenyt vuoden verran jo ajatuksissa. Nyt naava ja Nuawa pääsevät kasvamaan, kun kolme yrittäjää laittoi ”hynttyyt yhteen”. Siivous- ja puhdistuslaitteiden maahantuojan yritysmyynnistä vastannut myyntijohtaja Antti Heiskanen on kiertänyt ympäri Suomea kertomassa ekologisesta puhdistuslaitteistosta. Näillä käynneillä Antti on todennut, että todella monella yrittäjällä on tarve saada syväpuhdistuspalvelua ja ennen kaikkea vieläpä ekologisesti, täysin ilman kemikaaleja. Nykyisten tekniikoiden ja laadun jäljiltä pinnat ovat täynnä kemikaaleja ja pinttynyttä likaa. Nyt Nuawa tarjoaa kaikille siihen ongelmaan ratkaisun. Täysin puhtaat pinnat ja puhtaampi ilma hengittää.

Kaksi muuta osakasta Vesa Vesterinen ja Mika Eskelinen tuovat asiakashankintaan ja rekrytointi puolelle hurjan määrän osaamista ja ammattitaitoa. Kolmen yrittäjän yhteispeli on saumatonta ja kaikki ovat viimeisen päälle tiimipelaajia. Tämä tulee näkymään Nuawa-tiimin työyhteisössä ja tiimihengessä. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja kaikkien meidän tiimiläisten on helppo levittää siipensä ja loistaa.

Yrityksemme panostaa ekologiseen siivoukseen. Nuawan puhdistus- ja siivoustekniikka tarjoaa, niin työntekijöilleen kuin asiakkailleen mahdollisuuden tehdä ympäristöstä kemikaalittoman ja puhtaamman. Meidän tekniikalla puhdistettu tila on aina asiakkaalle se puhtain vaihtoehto. Puhtaissa tiloissa, joissa sisäilma paranee Nuawan jäljiltä, on mukava elää ja hengittää. Ole osa meidän juttua, tehdään tämä yhdessä!

Antti Heiskanen
antti@nuawa.fi
044 0200 750
”Ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva ratkaisu.”

”Vahvuutemme on ekologisuus, tehokkuus, ammattitaito ja puhdas ilo. Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!”